sorry beste lezers, maar met al die sinterklaasdrukte had ik geen tijd om een nieuwe post te maken. bovendien had ik een hoop proefwerken en S.O. de laatse weken maar ik ben weer terug! ik weet nog even een gaatje te vinden voor deze post. ik heb helaas geen tijd om allemaal te laten zien wat ik heb gekregen voor sinterklaas en foto’s te maken maar ik kan jullie vertellen: ik heb heel veel make-up gekregen! eerst had ik een wat grote etui en nu een doos vol! en wat helemaal leuk was waren de supprises ! ik heb een mega nagelak gekregen! en een mega ”janineshappyblog bag” echt heel leuk! en ik moest zwarte piet spelen op mijn stiefvaders werk ! harstikke leuk natuurlijk maar ik was die week er voor ziek geweest. Ik stond daar en had de staf vast en ik werd op eens een beetje misselijk en ik kreeg het helemaal en opeens moest ik rennen en moest de staf aan een fotograaf geven. vervolgens was mijn neus wit geworden van de kots dus zat ik opgesloten op de wc!!!!!! het is allemaal gelukkig weer goed gekomen hoor! mijn moeder heeft me moeten redden.

maar om dit artikel nog een beetje bijzonder te maken laat ik jullie een aantal leuke gala jurken zien want het isbijna kerstgala bij ons op school en ik vind het leuk om een galajurk uit te zoeken, jullie ook??

imagesCA3W1GQO

imagesCA77JSQV

Galajurk-08-23

 

imagesCA4QDU9G

imagesCAH3FWO8

imagesCAPOJR5D

de volgende keer als ik tijd heb zal ik jullie laten zien hoe onze woonkamer versiert is!!

tot de volgende keer dan want ik moet nu eten en daarna moet ik weer aan mijn huiswerk! wat een gedoe met al de huiswerk ik ben blij als het weekend is!

Advertenties